FULL SERVICE

360 graders digitalt marketing bureau. Vi skaber leads, salg og konverteringer, der vækster din forretning.

SERVICES

Vi leverer alt, hvad du skal bruge for at få succes med digital marketing og strategi.

Annoncering

Online annoncer er en af de vigtigste indsatser du kan foretage for din virksomhed i 2024. Verden er digital og det går kun én vej – i retning af endnu mere digitalisering. Hvis du endnu ikke er startet, så kom i gang med at annoncere i dag!

Marketingstrategi

Marketingstrategien giver dig overblik, indsigt og metoder året rundt. Det er derefter marketingplanen, som giver dig og dine medarbejdere en tydelig retning og fastlagt struktur på de marketing-indsatser, I ønsker at sætte i spil.

Indhold til SoMe

Uden en plan for dit content på SoMe, svarer det til at finde vej uden en gps: Det kan godt være du finder frem, men det bliver dyrt, ineffektivt og mere held end forstand! Når planen er lagt, skal content produceres og både billeder, videoer og tekster skal sidde lige i skabet.

Influencer marketing

Influencer marketing er det “nye sort” inden for marketing. Forestil dig at have en hær af ambassadører, som ofte fortæller en masse fantastisk omkring din virksomhed og de produkter, projekter og indsatser I skaber… ja, sådan er det at arbejde med influencere og det virker!

E-mail marketing

Nyhedsbreve er stadigvæk et af de mest effektive værktøjer, når man arbejder med online marketing. Dette skyldes at du altid lander i indbakken, hos den som har skrevet sig op til at følge din virksomhed. Derfor vil der også være en stor chance for, at det efterfølgende vil føre til mere interesse og til salg.

Rådgivning

Rådgivning er løbende sparring på dine marketingindsatser. Det vil sikre dig det maksimale udbytte af jeres marketingarbejde og jeres budget. Samtidigt vil løbende rådgivning og sparring hjælpe med til at både medarbejdere og ledelse, arbejder i samme retning!

 

HJEMMESIDER

Vi skaber hjemmesider i et moderne lækkert design, som samtidig er brugervenlige.

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale!

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Tell The Story kan hjælpe jer.

Vi har brug for at behandle dine kontaktoplysninger for at sende kommunikation til dig. Du kan til enhver tid framelde dig denne kommunikation. For mere information omkring hvordan du framelder dig, samt vores privatlivspolitik og vores stræben efter at beskytte dine personoplysninger, kan du læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Privacy Preference Center