LEARNING

Vi hjælper og underviser medarbejderne i at implementere effektfulde marketing-metoder og samtidig optimere nuværende arbejdsgange.

UNDERVISNING

 
Når virksomheden har marketingmedarbejdere ansat og godt kunne ønske at dygtiggøre disse, er det effektfuldt løbende at få undervisning og hjælp fra eksterne specialister.
 
Vi hjælper og underviser medarbejderne i at implementere effektfulde metoder og samtidig optimere nuværende arbejdsgange.
 
 

Vi underviser bl.a. i :

– Strategier og planer for online og offline marketing

– Effektive SoMe strategier

– Annonceringer – FB, Instagram, Snapchat, TikTok, Google mv.

– Storytelling og Content marketing

– Marketing automation via email, messenger og chat

– Redaktionel-kalender som praktisk værktøj

 

Læs også mere på siden for Full Service>>

METODER

 De bedste resultater opnås ved at have et forløb, der strækker sig over en periode, hvor man mødes et nærmere aftalt gange, som også inkluderer dialog imellem mødegangene.
 
Undervisningen har til formål at afdække nuværende arbejdsmetoder som kan optimeres eller afsluttes, og derudover også tilføre nye effektive metoder og systemer, som gavner både afdelingen og hele virksomheden.
 
Efter endt forløb er medarbejderne klar med nyt mod og inspiration, til at tage fat på de opgaver der ligger foran og derved skabe nye gode resultater.
 
 
 
 

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale!

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Tell The Story kan hjælpe jer.

Vi har brug for at behandle dine kontaktoplysninger for at sende kommunikation til dig. Du kan til enhver tid framelde dig denne kommunikation. For mere information omkring hvordan du framelder dig, samt vores privatlivspolitik og vores stræben efter at beskytte dine personoplysninger, kan du læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Privacy Preference Center