OM TELL THE STORY

“Tell The Story” – hedder vi, fordi mennesker elsker historier. Det har vi altid gjort og særligt de historier vi kan relatere til. – Det er dé historier vi bringer frem i din marketing!

Tell The Story

“Tell The Story” – hedder vi, fordi mennesker elsker historier. Det har vi altid gjort og særligt de historier vi kan relatere til. – Det er dé historier vi bringer frem i din marketing!
 
Vi hjælper virksomheder som afholder arrangementer med at tiltrække kunder, ved at formidle historier som kan mærkes og huskes.
 
Lige meget hvad du ønsker at formidle, så handler det altid om at finde de rette historier, vinkler og udtryk. Alt det som bringer det rette budskab videre til dine potentielle kunder og som gør at de husker på dig, næste gang de har brug for netop den ydelse eller service som du tilbyder.
 
Vores egen historie bygger på erfaring, kompetencer, ledelse og resultater inden for marketing på projekter, i organisationer og virksomheder, særligt i oplevelsesindustrien.
 
Vi har ingen kompromiser – kun mærkbare resultater!
 
Nadja Sandberg Kalnæs ejer og leder til dagligt Tell The Story og har gode folk med sig i samarbejde i alle processer. Derfor vil vi også altid kunne levere 360 grader inden for digital marketing og strategi.
 
Der er ingen opgave der er for lille eller for stor, du kan trygt tage fat i os. Vi lytter og tilpasser sådan at du kan få netop det som du har behov for.
 
Vi står tydelige i vores 5 kerneværdier som er:
 
– Vi er ordentlige
– Vi er proaktive
– Vi er handlekraftige
– Vi er empatiske
– Vi er passioneret
 

Velkommen

 
“Tak fordi du er landet her på siden for Tell The Story!
 
Det vil være en fornøjelse, at hjælpe dig med at opnå de næste resultater.
 
Der er mange indsatser inden for marketing og det kan være en udfordring at gennemskue hvor man skal begynde.
 
Jeg mener at det vigtigt at starte med de lavthængende frugter, for at komme godt i gang og få skabt en succes med det samme.
Og hvis du ikke selv ved, hvad der er de lavthængende frugter for dig, ja, så er vi her til at hjælpe.
 
Siden 2010 har jeg arbejdet med digital marketing, indhold på sociale medier, storytelling og annoncer der rammer målgruppen. I de +10 år hvor jeg også har arbejdet med online annoncering, har jeg skabt mange flotte resultater, hvor “return on ads spend” er kommet mange gange igen.
 
Mange af mine resultater er skabt med marketing i kultur- og oplevelsesbranchen.
Når man sælger oplevelser skal man i den grad kunne fortælle historien så godt, at man allerede hjemmefra kan forestille sig og mærke oplevelsen, på samme måde som hvis man var tilstede.
 
Jeg har brugt hele mit voksne liv på at skabe, lede og facilitere store komplekse oplevelser og live arrangementer derved også sikre at tiltrække den helt rette målgruppe. Mine erfaringer kommer fra både selv at være leder, til at rådgive andre og til at hjælpe med at løfte og facilitere processer i projekterne.
 
På fagsprog har jeg igennem årene arbejdet bl.a. med;  Content marketing, e-commerce, paid media, tv- og radio-kampagner, influencer marketing, SoMe, presseindsatser, CRM, CMS, SEO, Kommercielle partnerskaber og sponsore mm. – Samt ledelse, undervisning, facilitering og projektledelse.
 
Mit og Teamets fokus er i dag udelukkende på at hjælpe DIG med at opnå de bedst mulige resultater!
 
Jeg vil glæde mig til at møde dig og til at høre mere om din virksomhed.
 
Vi ses 😃
 
Nadja Sandberg Kalnæs
 
 

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale!

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Tell The Story kan hjælpe jer.

Vi har brug for at behandle dine kontaktoplysninger for at sende kommunikation til dig. Du kan til enhver tid framelde dig denne kommunikation. For mere information omkring hvordan du framelder dig, samt vores privatlivspolitik og vores stræben efter at beskytte dine personoplysninger, kan du læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Privacy Preference Center