EMAIL MARKETING

Email marketing er fortsat den online marketing metode, der har den højeste konverteringsrate, sammenlignet med Google og Facebook.

Email Marketing

Email marketing er fortsat den online marketing metode, der har den højeste konverteringsrate, sammenlignet med Google og Facebook. Med email marketing kan du både tiltrække nye kunder og holde dialogen kørende med eksisterende kunder. Det vil derfor også være en stor fordel for dig og din virksomhed kontinuerligt at arbejde på at vækste jeres nyhedsbrevslister. 
 
Vi har arbejdet med email marketing i over 10 år og bl.a. med e-mail systemerne som Mailchimp, Klaviyo & Active Campaign.
Hos os kan du både få hjælp til den tekniske opsætning på hjemmesiden, den grafiske udformning af et smukt nyhedsbrev og sparring på den formidling du ønsker at sende ud til dine følgere.
 
 

Udsendelse af nyhedsbreve

Ved at udsende minimum et nyhedsbrev pr. måned, holder du konstant kunderne opdateret på tilbud og nyheder. På den måde sikrer du at kunderne tænker på din virksomhed, når de skal foretage næste køb.
 
Der findes ingen nedre grænse for at komme i gang. De mindste kampagner vi har produceret gik til 50 modtagere, og de største til over 80.000 modtagere.
 
Vi arbejder med alle grene af email marketing. Vi eksekverer og rådgiver på alt fra den overordnede strategi, til den mindste detalje i dit nyhedsbrev.

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale!

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Tell The Story kan hjælpe jer.

Vi har brug for at behandle dine kontaktoplysninger for at sende kommunikation til dig. Du kan til enhver tid framelde dig denne kommunikation. For mere information omkring hvordan du framelder dig, samt vores privatlivspolitik og vores stræben efter at beskytte dine personoplysninger, kan du læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Privacy Preference Center