Skarpe annoncer vil give dig langt flere salg!

Der er kun 2 ledige pladser lige nu!

JEG KAN SIKRE DIG AT:
  • Du vil opnå langt flere salg hver måned.

  • Du vil opnå langt større synlighed med dit brand og webshop

  • Dit brand og webshop vil blive meget mere kendt

  • Din Facebook- og Instagram-side vil vokse med flere følgere

  • Din webshop vil vækste året rundt

 

DU SKAL KUN ANSØGE HVIS:
  • Du er klar til at håndtere flere salg

  • Du ønsker at du bliver mere synlig med dit brand og lækre produkter

  • Du ønsker fortsat at vækste din webshop

  • Kan bruge 5000,- kr. på opstart af annoncer

  • Hver måned kan bruge minimum 8.000 kr på annoncer

 

Fill out my online form.


FACEBOOK & INSTAGRAM ANNONCER

Facebook er verdens største sociale netværk og med mere end 3,9 mill. brugere i Danmark, er der masser af potentielle kunder for din forretning. Med over 2,2 milliarder månedlige brugere på verdensplan, er Facebook verdens største sociale netværk.

Hvis du skal nå ud til din målgruppe med dit budskab og dine produkter, er Facebook og Instagram essentielt. Annonceringer på de sociale medier er i dag blevet så præcise at vi kan ramme f.eks. 35 årige kvinder der bor i Odense og som elsker at købe ting til børn eller mænd på 55 år som bor i Hellerup og som kigger efter en ny bil eller bolig.

Jeg startede min webshop op med Nadja ved min side.Nadja har lavet min FB annoncering, Google Ads, Mailchimp, Klaviyo…. og generelt hjulpet mig med online marketing.Nadja er en god sparringspartner, hun har megen stor viden om online marketing og er en meget inspirerende sparringspartner.Nadja er en rigtig hurtig blæksprutte, der hurtigt vender tilbage med svar på spørgsmål/færdiggjorte opgaver, og hun sætter sig hurtigt ind i nye områder.Jeg giver Nadja mine bedste anbefalinger. Vælg trygt Nadja som din fremtidige samarbejdspartner.- Gitte Noah-Roed

Kort om mig og "Tell The Story"

“Hej mit navn er Nadja Kalnæs og jeg driver “Tell The Story”. Jeg har siden 2010 arbejdet med online marketing, indhold på sociale medier, storytelling og annoncer der rammer målgruppen.

Udover at arbejde med marketing, så producerer jeg også store komplekse live-arrangementer, koncerter, events, festivaler og lign. Et af mine største resultater var da jeg vækstede en festival fra 1.000 til 25.000 gæster. Særligt med fokus på marketing, online kampagner og målrettet annonceringer, skabte jeg resultatet.

I dag ønsker jeg at alle virksomheder oplever det samme! Nemlig hvordan man kan vækste, ved kontinuerligt at arbejde med online marketing og særligt med annoncering.

“Tell The Story” – hedder virksomheden her fordi vi mennesker elsker historier, det har vi altid gjort, og særligt historier vi kan relatere til. Det er dé historier jeg bringer frem i dine annoncer og online marketing. “Tell The Story” er med mig som primær kontakt, det er ikke et stort bureau. Det er det fordi jeg selv ønsker den personlige relation, jeg ønsker selv at være med til at hjælpe dig, at være problemknuseren og fordi jeg ønsker at sikre at du opnår de bedste resultater med online marketing.

Annoncering
Marketing strategi
Tekster
Video & Foto