ONLINE-FORLØB

“Sådan skaber du strategier og indhold til sociale medier, som vækster dine kanaler og skaber forretning”.

“Sådan skaber du strategier og indhold til sociale medier, som vækster dine kanaler og skaber forretning”.

Skriv dig op her og bliv en af de første der modtager en gratis demo på forløbet

Demoen lanceres i august!

Vi har brug for at behandle dine kontaktoplysninger for at sende kommunikation til dig. Du kan til enhver tid framelde dig denne kommunikation. For mere information omkring hvordan du framelder dig, samt vores privatlivspolitik og vores stræben efter at beskytte dine personoplysninger, kan du læse vores cookie- og privatlivspolitik.

I de +10 hvor jeg har arbejdet med marketing, er der nogle ting, som går igen og gør sig gældende når der skabes succes med marketing.
 
Lige meget hvor mange tusinde kroner, eller måske endda hundrede tusinde kroner, man bruger på marketingindsatser og annoncering, så kommer det altid ned til få ting, der gør forskellen… 
 
1) Matcher produktet prisen – Altså er der reelt et marked for det man sælger.
 
2) Formår man at formidle ALLE de forskellige vinkler, historier og sider af forretningen (eller virksomheden) og produktet, som gør at man tiltrækker det rette marked.
 
– Ofte ser jeg desværre både sløje kampagner og dårligt produceret indhold, som gør netop dét umuligt at opnå.
 
Men … det er faktisk ikke rigtig din skyld som sidder med hænderne i marketing-maskinrummet… 
 
Det kan nemlig være svært i en travl hverdag, konstant både at holde snuden i drift-sporet og samtidig formå at zoome ud og producere det indhold, som der er brug for i virksomheden. 
Sandheden er at konkurrencen på de digitale platforme stiger og man bliver nødt til at være skarp for at følge med, for at være den førende i markedet, for at skabe forretning og synlighed.
 
Derfor har jeg også gået med den tanke at jeg gerne vil hjælpe dig. Jeg vil gerne hjælpe dig, der sidder i en virksomhed og som på daglig basis arbejder med digital marketing og sociale medier.
 
Jeg arbejder derfor på et online-forløb, hvor jeg “holder dig i hånden” og guider dig løbende med de rette, systemer, metoder og planer vil lette dit arbejde. 
 
Det handler bl.a. om hvordan du holder dig skarp på jeres målgruppe, de nyeste digitale strategier og konkrete systemer, løbende planlægning, der i den grad letter arbejdsbyrden, hvordan du løbende skaber lækkert og æstetisk smukt indhold og hvordan du sikre dig formidling i flere forskellige niveauer, sådan at du er relevant, aktuel og i øjenhøjde med din kunde. 
 
Så, hvis du synes det lyder interessant så skriv dig op her på siden…. så vil du i første omgang, til August, modtage et lille sneak peak, en gratis demo på online-forløb “Sådan skaber du strategier og indhold til sociale medier, som vækster dine kanaler og skaber forretning” 
Og du vil samtidig være en af de første der får besked, når jeg åbner for early-bird-rabatten, lige efter sommer….
 
Hvis du arbejder med marketing og ønsker at få optimeret dine processer og opnå flere synlige resultater, så hop med her… og hvis ikke du gør, så del endelig til en i dit netværk.
 
Rigtig god sommer til dig!

Privacy Preference Center