RESULTATER SKABT MED

MARKETING & ANNONCERING

Hos Tell The Story får du marketing og annoncering der skaber vækst.
Det betyder smarte data-drevne løsninger, der kombinerer planlægning, kreativt content og brugernes adfærd som bliver til målbare resultater.

SERVICES

Tell The Story kan levere alt, hvad du skal bruge for at få succes
med marketing og annoncering.

Annoncering

Online annoncer er en af de vigtigste indsatser du kan foretage for din virksomhed i 2022. Verden er digital og det går kun én vej – i retning af endnu mere digitalisering . Hvis du endnu ikke er startet, så kom i gang med at annoncere i dag!

Marketingstrategi

Marketingstrategien giver dig overblik, indsigt og metoder året rundt. Det er derefter marketingplanen som giver dig og dine medarbejdere en tydelig retning og fastlagt struktur, på de marketing-indsatser I ønsker at sætte i spil.

Indhold til SoMe

Uden en plan for dit content på SoMe, svarer det til at finde vej uden en gps: Det kan godt være du finder frem, men det bliver dyrt, ineffektivt og mere held end forstand! Når planen er lagt, skal content produceres og både billeder, videoer og tekster skal sidde lige i skabet.

Influencer marketing

Influencer marketing er det “nye sorte” inden for marketing. Forestil dig at have en hær af ambassadører, som ofte fortæller en masse fantastisk omkring din virksomhed og de produkter, projekter og indsatser i skaber… ja, sådan er det at arbejde med influencere og det virker!

E-mail marketing

Nyhedsbreve er stadigvæk et af de mest effektive værktøjer, når man arbejder med online marketing. Fordi du altid lander i indbakken, hos den som har skrevet sig op til at følge din virksomhed. Derfor vil der også være en stor chance for, at det efterfølgende vil føre til mere interesse og til salg.

Rådgivning

Rådgivning er løbende sparring på dine marketingindsatser. Løbende sparring sikrer dig det maksimale udbytte af jeres marketingarbejde og jeres budget. Samtidigt vil løbende rådgivning hjælpe med til at både medarbejdere og ledelse, arbejder i samme retning!

MARKETING DER SKABER OMSÆTNING  VÆKST RESULTATER

Hos Tell The Story - er der ingen kompromisser, kun resultater. Du får løsninger som vil skabe resultater for din virksomhed og leveret på et prisniveau der er til at forstå.

Du får +10 års erfaring med marketing og annoncering. Det vil sige at der ligger stor erfaring og markante resultater bag, som vil komme dig og din virksomhed til gode i samarbejdet.

Hos TTS kan du trygt få varetaget alle dine marketingopgaver. - I 2022 er de bedste anbefalinger at kombinere annoncering, e-mail marketing og SoMe, det vil skabe de mest værdifulde resultater for din virksomhed.

KUNDERNE

Kunderne har ordet – De bedste historier er deres!

Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.

Privacy Preference Center