RESULTATER SKABT GENNEM

DIGITAL MARKETING & STRATEGI

Hos Tell The Story får du digital marketing og strategi der skaber vækst.
Det betyder smarte data-drevne løsninger, der kombinerer planlægning, kreativt content og brugernes adfærd. På den måde når vi frem til målbare resultater.

SERVICES

Tell The Story kan levere alt, hvad du skal bruge for at få succes med digital marketing og strategi. Vi hjælper også gerne jer selv til at blive dygtigere inhouse. Vi underviser og faciliterer en proces, hvor virksomheden vil opnå markant forbedring på indsatser, udvikling og resultater.

CONSULTING

Vi faciliterer virksomhedens interne processer og projekter.

LEARNING

Vi underviser virksomhedens medarbejdere i marketingmetoder.

FULL SERVICE

Vi er jeres marketing bureau som leverer 360 grader på alle løsninger.

Annoncering

Online annoncer er en af de vigtigste indsatser du kan foretage for din virksomhed i 2022. Verden er digital og det går kun én vej – i retning af endnu mere digitalisering. Hvis du endnu ikke er startet, så kom i gang med at annoncere i dag!

Marketingstrategi

Marketingstrategien giver dig overblik, indsigt og metoder året rundt. Det er derefter marketingplanen, som giver dig og dine medarbejdere en tydelig retning og fastlagt struktur på de marketing-indsatser, I ønsker at sætte i spil.

Indhold til SoMe

Uden en plan for dit content på SoMe, svarer det til at finde vej uden en gps: Det kan godt være du finder frem, men det bliver dyrt, ineffektivt og mere held end forstand! Når planen er lagt, skal content produceres og både billeder, videoer og tekster skal sidde lige i skabet.

Influencer marketing

Influencer marketing er det “nye sort” inden for marketing. Forestil dig at have en hær af ambassadører, som ofte fortæller en masse fantastisk omkring din virksomhed og de produkter, projekter og indsatser I skaber… ja, sådan er det at arbejde med influencere og det virker!

E-mail marketing

Nyhedsbreve er stadigvæk et af de mest effektive værktøjer, når man arbejder med online marketing. Dette skyldes at du altid lander i indbakken, hos den som har skrevet sig op til at følge din virksomhed. Derfor vil der også være en stor chance for, at det efterfølgende vil føre til mere interesse og til salg.

Hos Tell The Story - er der ingen kompromisser, kun resultater. Du får løsninger som vil skabe resultater for din virksomhed og for dine medarbejdere

Rådgivning

Rådgivning er løbende sparring på dine marketingindsatser. Det vil sikre dig det maksimale udbytte af jeres marketingarbejde og jeres budget. Samtidigt vil løbende rådgivning og sparring hjælpe med til at både medarbejdere og ledelse, arbejder i samme retning!

“Tell The Story” – Fordi mennesker elsker historier. Det har vi altid gjort og særligt de historier vi kan relatere til. – Det er dé historier vi bringer frem i din marketing!

MARKETING DER SKABER OMSÆTNING  VÆKST RESULTATER

Hos Tell The Story - er der ingen kompromisser, kun resultater. Du får løsninger som vil skabe resultater for din virksomhed og for dine medarbejdere.

Du får +10 års erfaring med digital marketing og strategi. Det vil sige, at der ligger stor erfaring og markante resultater bag, som vil komme dig og din virksomhed til gode i vores samarbejde.

KUNDERNE

Kunderne har ordet – De bedste historier er deres!

Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.

Privacy Preference Center