MARKETINGSTRATEGI

Marketingstrategien giver dig overblik, indsigt og metoder året rundt. Det er derefter marketingplanen som giver dig og dine medarbejdere en tydelig retning og fastlagt struktur, på de marketing-indsatser I ønsker at sætte i spil.

Marketingstrategi

En marketingsstrategi er en handlingsplan for, hvordan din virksomhed kan opnå størst mulig synlighed i markedet, flest mulige kunder og bedst muligt salg.
 
Marketingstrategien er den langsigtede strategi, som lægger de overordnede linjer for hvordan virksomheden vil promoveres. Dvs. at når du planlægger strategien, ser du frem ad. Det kan både være for det næste år men ofte også flere år fremad.

Marketingplan

Ud fra marketingstrategien lægges den overordnede marketingplan, som er den planlægning der skal sørge for, at målet om virksomhedens marketingstrategi blive opnået.
 
Marketingplanen er et rammeværktøj, du kan bruge på kampagneniveau eller på et større strategisk niveau til at planlægge, hvor dine marketingressourcer skal lægges, og hvad der skal laves af content.
 
Marketingplanen kan blandt andet give et overblik over strategien eller den kan udformes sådan at det kun fokusere på en bestemt kanal såsom, SEO, social media marketing, google ads, content marketing, email marketing osv.
 

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale!

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Tell The Story kan hjælpe jer.

Vi har brug for at behandle dine kontaktoplysninger for at sende kommunikation til dig. Du kan til enhver tid framelde dig denne kommunikation. For mere information omkring hvordan du framelder dig, samt vores privatlivspolitik og vores stræben efter at beskytte dine personoplysninger, kan du læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Privacy Preference Center