INFLUENCER MARKETING

Influencer marketing er det “nye sort” inden for marketing. Forestil dig at have en hær af ambassadører, som ofte fortæller en masse fantastisk omkring din virksomhed og de produkter, projekter og indsatser I skaber… ja, sådan er det at arbejde med influencere og det virker!

Influencer Marketing

Influencer Marketing er markedsføring af produkter eller services udført af influencers, som har deres eget publikum via deres følgere. Her influeres følgerne af den enkelte influencers personlighed og brand og deres daglige fortællinger i opslag og stories.
 
Influencer marketing bliver mere og mere populært fordi det har så stor effekt.
Influencere vil ofte reklamere for produkter eller services på Instagram, Snapchat eller TikTok. Hvis du ønsker at udvide marketing-paletten, så kan influencer marketing i den grad anbefales!
 

Influencer Rådgivning

Hvis du ønsker at åbne op for nye muligheder og få flere øjne på dit produkt eller ydelse, så er influencer marketing vejen at gå. Det kan dog være en jungle at finde rundt i, hvem man har brug for og hvor man finder den rette influencer.  
 
Vi står klar til at hjælpe dig med influencer marketing rådgivning. Vi sikrer dig at finde de rette influencere, der matcher dig og din virksomhed. Vi hjælper jer godt i gang og kan varetage hele processen, løbende dialog og kvalitetssikring i samarbejdet med mikro-, makro- og megainfluencers. Både hvis du ønsker at øge kendskabsgraden til din virksomhed men også hvis du ønsker at skabe resultater og salg med det samme!
 
 

 

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale!

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Tell The Story kan hjælpe jer.

Vi har brug for at behandle dine kontaktoplysninger for at sende kommunikation til dig. Du kan til enhver tid framelde dig denne kommunikation. For mere information omkring hvordan du framelder dig, samt vores privatlivspolitik og vores stræben efter at beskytte dine personoplysninger, kan du læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Privacy Preference Center