INDHOLD TIL SOCIALE MEDIER

Uden en plan for dit content på SoMe, svarer det til at finde vej uden en gps: Det kan godt være du finder frem, men det bliver dyrt, ineffektivt og mere held end forstand! Når planen er lagt, skal content produceres og både billeder, videoer og tekster skal sidde lige i skabet.

Social medie kalender

Den sociale medie kalender hjælper dig med at organisere dine sociale medieaktiviteter på forhånd, hvilket gør det nemmere at koordinere kampagner, øge din rækkevidde og skalere din markedsføring på sociale medier.
 
Kalenderen giver dig overblik og hjælper dig til at planlægge dit indhold uge for uge, lige meget om du ønsker at din virksomhed skal være synlig på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat eller TikTok.

Content til SoMe

Tekster, billeder og videoer holder gang i dine kanaler uge for uge.
For effektivt at kunne annoncere på sociale medier, så kræver det at det hele spiller sammen.
Vi kan hjælpe dig med at skabe det indhold, som får dine kunder til at trykke videre til din hjemmeside og sidste ende handle.
 
Vi har både dygtige fotografer og videografer som står klar til at skyde dine næste shoots og vi kommer også gerne forbi med en iphone, for det handler ikke om udstyret. Det handler om at have øje for det budskab som skaber resultater og som er vigtigt for dig!

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale!

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Tell The Story kan hjælpe jer.

Vi har brug for at behandle dine kontaktoplysninger for at sende kommunikation til dig. Du kan til enhver tid framelde dig denne kommunikation. For mere information omkring hvordan du framelder dig, samt vores privatlivspolitik og vores stræben efter at beskytte dine personoplysninger, kan du læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Privacy Preference Center