This is custom heading element

This is custom heading element

Fill out my online form.

This is custom heading element

This is custom heading element

“Hej mit navn er Nadja Kalnæs og jeg driver “Tell The Story”. Jeg har siden 2010 arbejdet med online marketing, indhold på sociale medier, storytelling og annoncer der rammer målgruppen.

Udover at arbejde med marketing, så producerer jeg også store komplekse live-arrangementer, koncerter, events, festivaler og lign. Et af mine største resultater var da jeg vækstede en festival fra 1.000 til 25.000 gæster. Særligt med fokus på marketing, online kampagner og målrettet annonceringer, skabte jeg resultatet.

I dag ønsker jeg at alle virksomheder oplever det samme! Nemlig hvordan man kan vækste, ved kontinuerligt at arbejde med online marketing og særligt med annoncering.

“Tell The Story” – hedder virksomheden her fordi vi mennesker elsker historier, det har vi altid gjort, og særligt historier vi kan relatere til. Det er dé historier jeg bringer frem i dine annoncer og online marketing. “Tell The Story” er med mig som primær kontakt, det er ikke et stort bureau. Det er det fordi jeg selv ønsker den personlige relation, jeg ønsker selv at være med til at hjælpe dig, at være problemknuseren og fordi jeg ønsker at sikre at du opnår de bedste resultater med online marketing.

Annoncering
Marketing strategi
Tekster
Video & Foto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privacy Preference Center