ANNONCERING ONLINE

Det har aldrig før været vigtigere end nu, at være til stede online. Du skal være relevant, synlig og interessant for din målgruppe, og når du er det, så skaber det markante resultater for din virksomhed!

Annoncering på sociale medier

Hvis du skal nå ud til din målgruppe med dit budskab og dine produkter, er annoncer på sociale medier essentielt.
Annonceringer på de sociale medier er i dag blevet så præcise at vi kan ramme f.eks. 35 årige kvinder der bor i Odense og som elsker at købe ting til børn eller mænd på 55 år som bor i Hellerup og som kigger efter en ny bil eller bolig.
Sagt på en anden måde, med effektive annoncer kan man ramme lige præcis dén målgruppe som er vigtig for dig!
 
Annoncering på sociale medier kan være på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, men også annoncer på de nyere platforme som Snapchat og TikTok skaber i år virkelig flotte resultater.
 

Annoncering via Google ads

Skal dine kunder finde din virksomhed, når de søger på Google? Google Ads giver dig mulighed for at købe annonceplads i toppen af Google, så dine potentielle kunder finder dig, når de søger efter dine produkter eller ydelser.
 
Med Google Ads kan du ramme personer, som allerede leder efter netop det, som du tilbyder og derfor er det også noget af det bedst konverterende trafik, du kan købe til din hjemmeside.


Mulighederne med Google Ads er mange, da Google Ads platformen også indeholder Google Shopping, Googles Display Netværk, Youtube mm.
 
Ofte giver det god mening at kombinere Google ads med annoncer på sociale medier. Når potentielle kunder ser din annonce på google og besøger din hjemmeside, kan de, når senere igen bruger de sociale medier, få annoncer målrettet til dem.
 

Annonceproces

Lige meget hvilken form for annoncer du ønsker, så vil processen altid inkludere de 5 steps her:

1

Målsætning

Målsætning og målgruppe besluttes som det første. Hvem, hvor, hvordan og hvad du vil ud med. Ud fra det fastsættes de resultater, som du ønsker at opnå med din annoncering.

2

Annonceplacering

Annoncerne placeres hvor dine kunders adfærd er. Hvis de er på sociale medier, skal annoncerne placeres dér. Søger dine kunder på google efter det du producerer, ja så skal annoncerne placeres der.

3

Indhold

Indholdet kan have forskellige agendaer. Ud fra målsætningen ved vi om det er tekst, billeder og videoer som vil ramme dine kunder. Ofte er det et godt mix, der skaber de bedste resultater.

4

Monitorerering

Hver dag skal annoncerne monitoreres. Der skal holdes øje med om de performer som de skal. Det er altid 1. prioritet at sikre at du får det mest mulige ud af den krone du bruger.

5

Resultat

Undervejs modtager du rapporter. Rapporterne er med til at sikre at du ved hvor vi er i processen, hvilke resultater der opnås og hvilke næste skridt der er de bedste for din virksomhed at tage.

Annoncepriser

Hos TTS er der fuld gennemsigtighed med vores priser.
Der er der fordi vi ønsker at du skal komme godt og hurtigt i gang med at annoncere og få den bedste oplevelse med brugen af professionel annoncering. Mange bureauer anvender timepris ved annoncering, men du ved reelt ikke hvad du får for den tid du betaler for.
Ved nedenstående priser kan du se præcis hvad du får ud af din investering og hvilke resultater du kan forvente at opnå.

KOM I GANG

Annonceniveau 1
kr 3400 Pr. md
 • RABAT - Onboarding og Opstart 0,- Kr.
 • 2 kampagner pr. måned
 • Annoncer på både SoMe og Google
 • Løbende optimering & overvågning
 • Afrapportering en gang om måneden

GODT FRA START

Annonceniveau 2
kr 6800 Pr. md
 • RABAT - Onboarding og Opstart 0,- Kr.
 • Op til 5 kampagner pr. måned
 • Annoncer på både SoMe og Google
 • Løbende optimering & overvågning
 • Analytics integration & rapportering
 • Afrapportering en gang hver 14. dag

STOR AKTIVITET

Annonceniveau 3
kr 10200 Pr. md
 • RABAT - Onboarding og Opstart 0,- Kr.
 • Op til 8 kampagner pr. måned
 • Annoncer på både SoMe og Google
 • Løbende optimering & overvågning
 • Analytics integration & rapportering
 • Afrapportering en gang om ugen
 • Møde en gang om måneden

Alle annonceniveauer er baseret på optimering i en 6 måneders periode.

* Dit annoncebudget kan varigere fra platform til platform men annonceniveauet matcher resultatet.

** Hvis du har endnu større ambitioner med annoncer, er muligheden også at aftale et fastfee plus et performancefee pr. måned og arbejde ud fra din ROAS.

*** Alle annoncepriser kan du mixe på tværs af alle platforme både sociale medier og Google annoncering.

Er du klar til at tage næste skridt? Lad os tale!

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Tell The Story kan hjælpe jer.

Vi har brug for at behandle dine kontaktoplysninger for at sende kommunikation til dig. Du kan til enhver tid framelde dig denne kommunikation. For mere information omkring hvordan du framelder dig, samt vores privatlivspolitik og vores stræben efter at beskytte dine personoplysninger, kan du læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Privacy Preference Center